Iščete trenerja?

Spoštovani klubi MNZ Maribor.

Eden izmed ciljev Združenja nogometnih trenerjev Maribor je organiziran razvoj trenerskega dela v nogometu in ker smo zaznali potrebo klubov v MNZ Maribor po popolnitvi strokovnega kadra (trenerjev) za novo sezono, želimo pomagati tako klubom, kot tudi trenerjem.

V ZNT Maribor vam bomo poskušali pomagati na način, da bomo po naših kanalih (e-mail, Facebook in spletna stran) obvestili trenerje in jim predstavili vaše potrebe. Komunikacija med trenerji in klubi bo potekala neposredno.

Potrebni podatki so IME KLUBA, EKIPA/STAROSTNA KATEGORIJA, ZAHTEVANA LICENCA/IZOBRAZBA in KONTAKTNA OSEBA S KONTAKTNIMI PODATKI. Vse podatke prosim vnesite preko našega Googlovega spletnega obrazca, ki je na voljo na tej povezavi:

https://forms.gle/4hKir4478vuYHTou6

Rok za oddajo je petek, 19. 6. 2020, saj bomo takrat obvestili naše člane (trenerje ZNT Maribor).

V  kolikor bi imeli težave s spletnim obrazcem nam vse potrebne podatke lahko pošljete tudi na naš e-mail Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

V upanju, da vam bomo lahko na ta način pomagali pri popolnitvi vašega strokovnega kadra in s tem ponudili trenerjem možnost za razvoj in delo, vas lepo pozdravljam.

Predsednik ZNT Maribor,
Boštjan Kamenšek, prof. šp. vzg., trener PRO