Novi trenerji in članstvo v ZNT Maribor

Spoštovani novi trenerji in trenerke!

Kljub temu, da letošnje leto kroji koronavirus, ste nekateri izmed vas uspešno opravili usposabljanje za Strokovnega delavca 1, športno treniranje, NOGOMET, torej ste postali TRENER C.
Na tem mestu vam iskreno čestitamo in vam seveda želimo uspešno trenersko pot.

Vsi trenerji se morate najprej včlaniti v eno izmed devetih društev trenerjev v Sloveniji, ki so vsa članice ZNTS (Zveza nogometnih trenerjev Slovenije). Včlanite se v društvo oz. združenje, na podlagi vašega stalnega bivališča. Torej, če ste doma v območju, ki je pod okriljem MNZ Maribor, potem postanete tudi naš član (ZNT Maribor).

Vendar pa, da bodo stvari še formalne v sistemu Regista od vas najprej potrebujemo sledeče podatke:
- skenirani trenerski diplomi (siva z zlatim državnim grbom in zelena z znakom NZS),
- domači naslov,
- sliko velikosti 295x413 pikslov v formatu jpg ali png (fotografija je lahko narejena s telefonom na enobarvnem bolj svetlem ozadju),
- potrdilo o plačani članarini ZNT Maribor za tekoče koledarsko leto (20 €), vse informacije so tukaj: http://www.zntmaribor.si/index.php/o-zdruzenju/postani-clan-zntm
- in elektronsko pošto, na katero ste dosegljivi, saj boste na njega nato dobili dostopne podatke za vstop v sistem Regista.

Vse te podatke nam posredujte na naš mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Preko sistema Regista se boste nato lahko prijavljali na seminarje in izobraževanja za točke, ki jih boste vsako leto potrebovali 60 za izdajo redne licence. Oddali pa boste lahko tudi vlogo za izdajo licence.
Ko boste vse to imeli urejeno, vas bodo klubi lahko tudi uradno dodali kot trenerja pri določeni selekciji.

Športni pozdrav,
Dejan Žmavc, sekretar ZNT Maribor